skip to Main Content

Aanbevelingen

 

 

Lydia: “Ik heb bij Daisy de handmassage opleiding in groepsverband gevolgd. Het stukje empowerment, dat zij standaard behandelt tijdens de lessen heeft ons allemaal heel erg geraakt. Ik was bijvoorbeeld heel onzeker van mezelf en Daisy heeft me laten inzien dat ik echt een prachtig mens ben. Ondanks dat de opleiding inmiddels is afgerond, kan ik nog altijd bij haar terecht als ik advies of steun nodig heb. Het is een heel mooi mens, die zich liefdevol inzet voor andere mensen. Ik ben heel blij dat ik haar heb leren kennen en dat ze in mijn leven is gekomen.”

Wim: “Tijdens onze samenwerking binnen het project ‘Handmassage in de Zorg’ heb ik Daisy ervaren als iemand die met hart en ziel staat voor wat ze doet. Daarnaast probeert ze alle elementen die hierbij een rol spelen volledig inhoud te geven. Dit vereist een structuur die deze projecten kunnen onderbouwen: niet alleen de handmassage, maar ook de intermenselijke relatie tussen masseur en patiënt, tussen masseur en organisatie, tussen de formaliteiten die daarbij komen en de administratieve achtergrond die dit vereist. Ik druk dit graag uit als een door haar ontwikkeld raderwerk. Belangrijk is een professionele samenwerking binnen deze projecten, om er gezamenlijk voor te zorgen dat dit uurwerk niet stil komt te vallen.”

Els: “Met de cursus Handmassage in de Zorg deelt Daisy op een inspirerende, nuchtere, liefdevolle, humoristische en praktische manier haar passie: Samen voor een betere zorg. De bezoekers van het Geheugenhuis waar ik de Handmassages geef zijn er bijzonder blij mee!”

Laura: “Werken met Daisy, is als werken aan een betere wereld. Ze is zeer bevlogen in alles wat ze doet. De aandacht die ze heeft voor een ander maakt dat haar bedrijf Unity Care een feest is om mee te werken!”

Sandra: “Bij Daisy heb ik de cursus Handmassage in de Zorg gevolgd. Echt een aanrader. Ze geeft deze met zoveel liefde en aandacht. En ze is ook zeer nauwkeurig in de uitvoering ervan. Rustig en met praktische tips geeft ze uitleg als iets “nog” niet helemaal lukt. Ook is er tijd voor zelfreflectie aan het eind van elke les en een stukje mindfulness en meditatie. Zo ga je altijd weer ontspannen en fris de les uit!”

Gelina: “Daisy heeft mij geleerd dat ook IK de wereld kan veranderen en verbeteren. Ik heb hierdoor een boost gekregen en dat geeft me nog meer kracht, warmte en liefde om over te brengen. Dit positieve sneeuwbaleffect reikt verder dat ik ooit had gedacht…”

Smahane: “Ik ervaar het programma ‘7 stappen naar binnen…’ als zeer inspirerend. Ik vind het bijzonder en moedig van Daisy dat ze haar persoonlijke ervaringen gebruikt om andere vrouwen te inspireren en motiveren om hun unieke kracht(en) te (her)vinden. Tijdens haar lezingen straalt zij rust en positiviteit uit en heeft ze het talent om zich met de ander te verbinden op basis van gelijkwaardigheid en liefde voor de medemens. Ik zie haar als een inspiratiebron om in de nabije toekomst mensen bewust te maken van de mind body connectie en hoe zij die kunnen versterken.”

Back To Top
X