skip to Main Content

Marion Hofstra-van den Boogaard heeft uit blijk van dankbaarheid voor een liefdevolle behandeling tegen kanker een veilige hand- en voetmassage ontwikkeld voor in de Zorg. Aanraking en persoonlijke aandacht zijn volgens Marion DE manier om de kwaliteit van onze Zorg te verbeteren. Bovendien kent deze unieke massagemethodiek geen contra-indicaties en kunnen wij iedereen ontspanning bieden, ongeacht het aanwezige ziektebeeld.

In 2014 leren wij elkaar kennen en Marion kiest mij uit als haar opvolgster binnen het bijzondere project ‘Handmassage in de Zorg’. Maar Marion heeft een grotere droom…

De Complementaire Zorg samenbrengen met de Reguliere Zorg!

“Ik heb niet het eeuwige leven en Daisy is de enige persoon aan wie ik mijn gedachtegoed en lesmateriaal volledig toevertrouw. Zij bereikt exact hetzelfde resultaat na het afronden van haar opleidingen; Liefdevolle masseurs die zijn klaargestoomd om ontspanning en liefde te bieden aan de medemens. Mijn kindje heb ik aan haar overgedragen, het is tijd om uit te vliegen”.

 

quote

IMG_3455

“Liefdevolle vrijwilligers zijn er, liefdevolle vrijwilligersprojecten waarbij aanraking voorop staat zijn er nog te weinig…”

  • Wij geloven beiden in de werking van liefdevolle aanraking en persoonlijke aandacht.
  • Wij geloven beiden in de steeds groter wordende groep van zorginstellingen die naast de reguliere zorg meer willen bieden.
  • Wij geloven beiden in het verbeteren van de kwaliteit van de zorg.

Ik ben ontzettend dankbaar en vereerd dat Marion mij heeft uitgekozen als haar opvolgster en ik zet mij met veel passie in om haar levenswerk voort te zetten.

Onze levensmissie heeft inmiddels al velen bereikt en het lijkt haast aanstekelijk te werken! De samenwerkende organisaties, vrijwilligers en zzp’ers schieten als paddenstoelen uit de grond en de ‘Unity’ begint al aardig vorm te krijgen!

Ieder van ons zet zijn/haar talenten in en het mooiste is dat we allemaal vanuit ons hart mogen werken. Vol passie en liefde werken we samen om deze doelstelling te bereiken!

Stap voor stap wordt de complementaire zorg een onderdeel van het Nederlandse zorgstelsel…

Back To Top
X