skip to Main Content

Ademcoaching

Docent: Pieter Schop

Doelgroep: divers

Regio: Landelijk

pieter-schop

“Hoe we ademen is nauw verbonden met hoe we ons voelen en hoe we leven. Tijdens de ademworkshop maak je kennis met de kracht van de ademhaling en ontdek je wat de invloed is van je ademhaling is op je vitaliteit en gezondheid.

Verlang je naar;
* Meer rust en ontspanning in je leven,
* Het loskomen van belemmerende overtuigingen die jou tegenhouden in je leven,
* Het gevoel van ultieme vrijheid,
* Een betere gezondheid, vitaliteit en meer uithoudingsvermogen,
* Meer creativiteit en lichtheid in je leven.

Dan is de kans groot dat deze workshop iets voor jou is. Naast een verbonden ademsessie ontdek je ook eenvoudige technieken die je thuis dagelijks kunt toepassen. Op weg naar een vrijer leven en een betere gezondheid.

Ik doe veel aan spel, oogcontact en aanraking. Simpelweg om weer te mogen spelen, onszelf te mogen voelen en elkaar te mogen ontdekken. Dit zorgt vooral voor veel luchtigheid en fun, maar kan ook spannend zijn. Ik geloof erin dat dit ook binnen teams goed kan werken.”

just-breath


Paardencoaching

Docent: Jacqueline Moleres Morales

Doelgroep: divers

Regio: Noord-Holland

moleres-morales

“Wat een paard voelt, dat zal hij ook laten zien!”

“Ik werk het liefste met kleine groepjes van 4-6 deelnemers. Voordelen hiervan is bijvoorbeeld de interactie tussen de deelnemers, het delen van ervaringen, erkenning vinden en elkaar helpen in processen.

Tijdens paardencoaching wordt er niet alleen gepraat, maar ook ervaren. Taal, emotie en lichaam worden ingezet en de paarden kunnen extra troost en ondersteuning bieden.

Uit ervaring weet ik dat deze bijzondere manier van coaching tot sneller resultaat leidt, waardoor we sneller bij de essentie komen.

meisje-paard          vebinding

Back To Top
X